MENU
Kempen Kibar Jalur Gemilang Kempen Kibar Jalur Gemilang Kempen Kibar Jalur Gemilang
Kempen Kibar Jalur Gemilang Kempen Kibar Jalur Gemilang Kempen Kibar Jalur Gemilang
Kempen Kibar Jalur Gemilang   Kempen Kibar Jalur Gemilang

MPS telah mengadakan Kempen Kibar Jalur Gemilang sempena Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia 2023 pada 15 Ogos 2023 bertempat di Dataran MPS. YBhg. Dato Mohd Yazid bin Sairi, Yang Dipertua telah merasmikan kempen ini dengan penyerahan t-shirt Hari Kebangsaan untuk dipakai oleh kakitangan MPS pada setiap hari Jumaat sepanjang kempen ini berlangsung.

Turut diadakan serahan bendera kepada ketua-ketua WHIP dan Tuan Adi Faizal bin Ahmad Tarmizi, Timbalan Yang Dipertua selaku wakil kakitangan MPS sebagai simbolik bagi Kempen Kibar Jalur Gemilang. 

MPS menyeru kepada semua bangunan kerajaan, pemilik premis perniagaan, premis swasta serta rumah kediaman di seluruh kawasan pentadbiran MPS untuk menyokong kempen ini dengan mengibarkan Jalur Gemilang.

Pada akhir majlis ini semua hadirin bersama-sama menyanyikan lagu Jalur Gemilang dengan penuh semangat sambil mengibarkan bendera dan sesi fotografi.

Hadir sama Tuan Haji Az'har bin Samsuri, Penolong Setiausaha MPS, barisan Ahli-Ahli Majlis MPS, para pengarah jabatan MPS serta warga kerja MPS. 

#selayangkusayang
#mpssejahteramakmurbersama
#malaysiamadani
#kitaselangor